Spa Six Hours

8 Sep, 2022

SPA SIX HOURS

Na twee jaar afwezigheid omwille van de Corona perikelen, zijn we dit jaar opnieuw van de partij!  Alle details zijn gekend en we verwelkomen u graag opnieuw in het Huis van BEHVA.

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende activiteiten en voordelen aangeboden door BEHVA en de organisator Roadbook Organisation.

 

Timing

De evenementen van BEHVA starten reeds op donderdag 29 september 2022 en zullen eindigen op zondag 02 oktober 2022 om 14.00 uur.  Het Huis van de BEHVA zal bijgevolg haar deuren sluiten om 14.00 uur op zondag 02/10/2022.

 

Pre-War – donderdag 29 september 2022

Gelet op het succes van 2019, hebben BEHVA en Roadbook Organisation de beslissing genomen om opnieuw de Pre-War Car @ Spa Six Hours te organiseren en dit op donderdag 29 september 2022, en dit enkel voor vooroorlogse voertuigen (Pre-War).  Meer dan 60 Pre-War beauties zullen rondtoeren op het circuit.  De toegang op donderdag is voor het publiek volledig gratis.  Een reden te meer om de Pre-War voertuigen te komen bewonderen.

 

Warm-up

Na de Pre-War voertuigen is het de beurt aan de andere oldtimers om rondjes te rijden op het circuit.   

Op donderdag 29 september 2022 van 18.00 tot 20.00 uur, zullen er 5 sessies van 40 oldtimers gedurende +/- 20 minuten het mooiste circuit ter wereld ontdekken.

Ook hier is de toegang nog steeds gratis voor het publiek.

 

Toegangsprijs

De toegangsprijs hangt af van 3 verschillende factoren, namelijk het tijdstip wanneer u het evenement zal bezoeken, of u al dan niet lid bent van BEHVA en of u de tickets al dan niet online aankoopt.  Hieronder een overzicht:

 

 

BEHVA-VIP*

Online voorverkoop

Normale verkoop aan de kassa

BEHVA-VIP*

Met Kortingbon

Dagticket Vrijdag 30/06 15€ 25€ 15€
Dagticket Zaterdag 1/10 25€ 35€ 25€
Dagticket Zondag 2/10 15€ 25€ 15€

Weekendticket

Vrijdag t.e.m. Zondag

 

30€

 

45€

 

30€

 

Online voorverkoop via : https://www.spasixhours.com/nl/billetterie/

BEHVA Kortingscode =  BEHVA2022

 

Tarieven zijn weergegeven per persoon! (Gratis toegang voor kinderen van minder dan 12 jaar).

 

Conclusie :

als BEHVA-VIP geniet u van een zeer mooie korting als u online uw ticket aankoopt of bij afgifte van de in bijlage toegevoegde BEHVA-kortingbon. (1 bon per persoon)

Om wachttijden aan de ingang te vermijden, raden we iedereen aan om online uw tickets te kopen.

 

Parking – P14

Ook dit jaar zal de parking P14 volledig gereserveerd zijn voor zij die met de oldtimer komen.  Deze bewaakte parking wordt gratis aangeboden.

Het anti-diefstalsysteem zal opnieuw van toepassing zijn.  Bij het binnenrijden op de parking, zal er een sticker gekleefd worden op het voertuig, het tweede deel van de sticker wordt u overhandigd.  Bij het buitenrijden dienen beide stickers getoond te worden.

Dit systeem heeft haar werking in het verleden al bewezen.  Uiteraard kan u  tal van bijkomende maatregelen voorzien om diefstal te voorkomen.  (anti-diefstalstang, voertuig afsluiten, stroomonderbreker, …)

Onthaal door BEHVA met de traditionele koffie

Goede gewoontes blijven we aanhouden.  We verwelkomen jullie graag met een lekkere tas koffie in ruil van de bon in bijlage.  Onze koffiestand zal zoals gewoonlijk te vinden zijn in het Huis van de BEHVA.

 

Souvenir Spa Six Hours, de T-shirt

We zien de oude T-shirts geregeld opduiken op evenementen waar onze leden fier drager zijn van een Spa Six Hours T-Shirt.  U zal als bevoorrecht lid opnieuw een prachtige T-shirt kunnen bekomen als herinnering aan deze Spa Six Hours, weliswaar in ruil van de bijgevoegde bon EN op vertoon van uw lidkaart.

Uw lidkaart is ook beschikbaar via de BEHVA APP!  We voorzien tevens een Helpdesk voor zij die deze BEHVA APP nog niet zouden hebben geïnstalleerd.

 

Partners @ BEHVA

Onze partners MARSH, Qteam, Motul, … zullen eveneens opnieuw van de partij zijn om er te antwoorden op uw vragen.

 

Shuttle Parking ~ Paddocks ~ Huis van BEHVA

Uiteraard zal er opnieuw een shuttledienst georganiseerd worden tussen de parking 14, de paddocks en het Huis van BEHVA met verschillende opstapplaatsen die duidelijk aangegeven zullen worden.

 

Hapjes en drankjes

In het Huis van BEHVA zal er catering voorzien worden om zowel de dorst te lessen als de honger te stillen.  Dit geeft u de mogelijkheid om gezellig bij te praten met uw vrienden en/of de voorbijrazende bolides te bewonderen die de Eau Rouge beklimmen.

Praktische informatie

Voor alle andere info aangaande de Spa Six Hours zie www.roadbook.net