Spa 6 Hours

25 May, 2023

Spa Six Hours 2023 – In een nieuw kleedje

https://www.spasixhours.com/fr/

In 2023 krijgt de Spa Six Hours meeting een facelift en wordt voortaan verspreid over 5 dagen voor meer plezier en diversiteit.

Vanaf woensdag 27 is het circuit open voor coureurs die het circuit willen heroveren tijdens vrije trainingen zonder tijdsverloop, terwijl de kwalificatie plaatsvindt op donderdag 28, als officiële opening van het puur sportieve gedeelte.

Vrijdag 29 en zaterdag 30: tijd voor de races en de vele satellietwedstrijden!
Gedurende deze twee dagen zullen toerwagens en grand toerwagens, prototypes en eenzitters om de beurt de strijd aangaan op het circuit. Het wedstrijdgedeelte wordt zaterdagavond afgesloten met de inmiddels beroemde Spa Six Hours Endurance race.

NEW ! Zondag 1 oktober is een dag gereserveerd voor de eigenaars van klassieke auto’s. BEHVA en ROADBOOK slaan de handen in elkaar om oldtimerliefhebbers te laten genieten van het circuit en een aangenaam moment tussen sensatie en gezelligheid te delen met een publiek dat naar verwachting talrijk en ongeduldig zal zijn om deze auto’s van weleer te ontdekken.

 

BEHVA-SPA SIX HOURS “CLASSICS & FRIENDS”

Meer dan ooit, voor zijn 30ste verjaardag, is de Spa Six Hours een evenement dat openstaat voor iedereen. Naast de pure competitie staat het delen van de autopassie centraal.

Voor u, bezitters van historische auto’s, is het circuit gereserveerd. BEHVA en ROADBOOK werken opnieuw samen om u toe te laten uw passie ten volle te beleven op het 7004 meter lange circuit, tussen de Raidillon, de Combes chicane, de Source hairpin en de Pouhon double left.

Rijd mee op het circuit van Spa-Francorchamps in een vooroorlogse- of klassieke oldtimer.

Of u nu een kenner, een doorgewinterde liefhebber of gewoon nieuwsgierig bent, kom genieten van een ontspannen dagje uit, alleen of met uw gezin. Laat u na de spanning van de pure competitie meeslepen door de Old fashion sfeer van de wereld van de prachtige auto’s uit het verleden.

Dit jaar staat de zondag in het teken van plezier en ontspanning.

De Inschrijvingen zijn open

U wilt zeker niet ontbreken op zondag 1st oktober en u wenst te rijden op het circuit?

Schrijf nu snel in via

Pre-War : https://www.spasixhours.com/fr/classicsandfriends/pre-war/

Warm Up : https://www.spasixhours.com/fr/classicsandfriends/warm-up/

Wees op de afspraak in de paddocks!