Spa Six Hours – Details & Voordelen BEHVA

16 Aug, 2023

In ons vorig magazine werd al aangekondigd dat de 30ste editie van de Spa Six Hours in een nieuw kleedje gestoken zou worden.

Zo zullen de races al starten op woensdag 27 september en dit tot en met zaterdagavond 30 september 22.00 uur, het einde van de beroemde race ‘The Spa Six Hours’.

Zondag 1 oktober wordt een fenomenale, maar vooral familiale dag voorbehouden aan onze liefhebbers.  BEHVA en Roadbook hebben de beslissing genomen om de sessies van de Warm-Up en deze van de Pre-War te organiseren op zondag evenals een aantal andere sessies, zoals deze van de spectaculaire “Single Seaters”.

Net zoals ieder jaar hebben we opnieuw een aantal voordelen in petto.  Hieronder een overzicht.

 

Tarieven Spa Six Hours

Gratis toegang op woensdag 27/09 en donderdag 28/09

Weekendticket vrijdag 29/09 + zaterdag 30/09

Normale Voorverkoop BEHVA Voorverkoop

Ter plaatse

zonder korting

Ter plaatse

met BEHVA kortingbon

40,00 EUR 30,00 EUR 45,00 EUR 35,00 EUR

 

We raden aan om zoveel mogelijk uw tickets online aan te kopen met vermelding van de promotiecode BEHVA23

 

Dagticket vrijdag 29/09

Normale Voorverkoop BEHVA Voorverkoop

Ter plaatse

zonder korting

Ter plaatse

met BEHVA kortingbon

20,00 EUR 15,00 EUR 25,00 EUR 20,00 EUR

 

We raden aan om zoveel mogelijk uw tickets online aan te kopen met vermelding van de promotiecode BEHVA23

 

Dagticket zaterdag 30/09

Normale Voorverkoop BEHVA Voorverkoop

Ter plaatse

zonder korting

Ter plaatse

met BEHVA kortingbon

30,00 EUR 25,00 EUR 35,00 EUR 30,00 EUR

 

We raden aan om zoveel mogelijk uw tickets online aan te kopen met vermelding van de promotiecode BEHVA23

Hoe online bestellen?

Ga naar https://www.spasixhours.com/nl/tickets/

Kies uw tickets en vul vervolgens de BEHVA-promotiecode BEHVA23 in en klik op “Apply”

Parking P14

Deze parking wordt opnieuw gratis aangeboden aan onze liefhebbers die met een oldtimer komen van minstens 30 jaar oud.  De toegang van deze parking gebeurt via de welgekende rotonde aan het Total benzinestation.

Er wordt opnieuw gewerkt met de speciale dubbele stickers om diefstal tegen te gaan.

Opgelet : Moderne voertuigen kunnen enkel terecht op de parkings P1 en P2 : kostprijs 8 EUR en enkel betaling via bankkaart is mogelijk.

Gratis T-shirt

Naar jaarlijkse gewoonte geven we in ruil voor de bon in bijlage en op vertoon van uw BEHVA-lidkaart een mooie T-shirt anno 2023 als herinnering aan het evenement.

Extra Cadeau BEHVA

Dit jaar bieden we u eveneens in ruil voor de bon in bijlage en op vertoon van uw BEHVA-lidkaart een extra cadeau aan.

Geurende koffie

Ook dit jaar staat de geurende koffie u op te wachten in het Huis van BEHVA, gebruik alvast de bonnetjes in bijlage en maak kennis met onze ambassadeurs.

Aanwezigheid QTEAM & MOTUL

Onze geprivilegieerde partners QTEAM en MOTUL staan opnieuw ter beschikking om u te woord te staan en hun producten aan te prijzen.

BEHVA STAND

Uiteraard zullen wij als BEHVA u ook te woord staan om op al uw vragen te antwoorden betreffende wetgeving, dossiers, verzekeringen, …

Vergeet ons geen bezoekje te brengen.

Openingsuren Huis van BEHVA

Het Huis van BEHVA zal geopend zijn op vrijdag en zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur en op zondag van 09.00 tot 15.30 uur.

 

BEHVA Spa Six Hours – CLASSICS & FRIENDS

Zondag 1 oktober is een heel bijzondere dag voor oldtimerbezitters, die dankzij een samenwerking tussen de BEHVA en ROADBOOK de kans krijgen het circuit over te nemen. Ervaren liefhebbers, amateurs en gewone nieuwsgierigen worden van harte uitgenodigd om te komen genieten van deze dag van ontspanning in een nostalgische sfeer.

Nieuwe tribunes, die onlangs bij de bronbocht zijn geïnstalleerd, zullen bevorderlijk zijn voor de uitwisseling tussen de generaties en zullen de jongsten in staat stellen de auto’s te ontdekken die de geschiedenis van de auto hebben geschreven door ze op het circuit te zien rijden.

Aarzel niet om een aangenaam moment van gezelligheid te komen delen door deze auto’s van weleer te ontdekken, in een mengeling van sensaties en tradities.

Pre-War event

Voor de vooroorlogse voertuigen slaan Roadbook en BEHVA de handen ineen en organiseren een eendaags evenement speciaal voor vooroorlogse autobezitters.

Vooroorlogse eigenaars worden ontvangen in de paddocks waar ze kunnen genieten van een gezellige sfeer en hun passie kunnen delen met andere autoliefhebbers. Voor een uitgebreide ervaring zullen er drie rijsessies op het circuit worden georganiseerd om deze historische juwelen ten volle te laten genieten van de 7004 meter van het circuit van Spa.

Om deze unieke dag kracht bij te zetten, wordt ‘s middags een buffet geserveerd, zodat eigenaars in een leuke omgeving kunnen eten en in een gezellige sfeer kunnen discussiëren met andere deelnemers.

Details en inschrijvingen via https://www.spasixhours.com/nl/classicsandfriends/pre-war/

 

Warm-Up

Bezitters van Classic Cars kunnen genieten van een unieke rijervaring beleven door een van de vijf rijsessies te kiezen die gedurende de dag worden georganiseerd.

Maar zondag gaat het niet alleen om de adrenaline van het circuit: bestuurders kunnen ook genieten van de warme en gezellige sfeer van de paddocks. Dit is de perfecte plek om je onder te dompelen in de unieke sfeer van de liefhebbersbijeenkomsten, waar het delen van auto’s alle grenzen overstijgt.

En dat is nog niet alles: deelnemers aan de WARM UP sessies worden uitgenodigd om aan het einde van de dag deel te nemen aan de PARADE.

Deze tijdloze parade zal de ideale gelegenheid zijn om een zondag af te sluiten die rijk is aan emoties, uitwisseling en gezelligheid tussen eigenaars en liefhebbers van oldtimers.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij in de eerste en laatste sessie, dus wees er vlug bij.

Details en inschrijvingen via https://www.spasixhours.com/nl/classicsandfriends/warm-up/

 

Tarieven geldig op zondag 1 oktober

Deelnemers aan de Pre-War en Warm-up sessies dienen geen extra inkom te betalen.

Het publiek dat op zondag een kijkje wenst te komen kijken en de sfeer opsnuiven van de verschillende plateaus betalen de hieronder vermelde tarieven

Normale Voorverkoop

Ter plaatse

zonder korting

10,00 EUR 15,00 EUR

 

Hoe online bestellen?

Ga naar https://www.spasixhours.com/nl/tickets/

 

Parking oldtimers

Deze keer gebruiken we de P14 niet maar zullen alle oldtimers van minstens 30 jaar oud toegelaten worden in de paddocks.  De moderne voertuigen zullen ook hier afgeleid worden naar de parkings P1 en P2 à 8 EUR (enkel te betalen met een bankkaart)

 

Info :

www.roadbook.nethospitality@roadbook.netsec@behva.be