BEHVA Insurance voortaan 100% BEHVA

11 Oct, 2023

Na dertig jaar samenwerking met MARSH zetten we ons nog meer in voor de continuïteit van ons dienstenaanbod, dat alsmaar groeit. We hebben besloten om het beheer en de distributie van onze verzekeringen voor leden en clubs over te nemen.

BEHVA heeft inmiddels een eigen verzekeringsbedrijf GEXIA opgericht, dat vanaf 1/12/2023 het beheer van de verzekeringspolissen zal overnemen. Dat zal werken onder de handelsnaam BEHVA Insurance. Natuurlijk is deze beslissing niet overhaast genomen, maar zoals het spreekwoord zegt: wat je zelf doet, doe je beter. Al deze veranderingen worden doorgevoerd om onze leden de service te geven die ze verdienen.

De overgang is al in volle gang en we willen MARSH bedanken voor zijn constructieve houding bij de voorbereiding van de gegevensoverdracht.

Wat verandert er voor u?

Op zich niet veel, BEHVA Insurance wordt in de toekomst gewoon uw vast aanspreekpunt.

Wat zullen we u aanbieden?

Service, service en nog eens service!

Service is een belangrijk aspect waarop veel overheidsdiensten en bedrijven proberen te bezuinigen, waardoor ze moeilijk toegankelijk zijn of lange wachttijden hebben. Dat is precies waar we in de toekomst het verschil willen maken.

Hoe gaan we dit realiseren?

De problemen die u naar voren hebt gebracht, zijn geïdentificeerd en in detail geanalyseerd. Ons strategisch plan omvat enkele ingrijpende veranderingen:

  • Meer personeel: ten minste 12 mensen zullen het team van BEHVA Insurance versterken
  • Meer kantoren: naast Roeselare, Gent, Antwerpen, Luik en Brussel breiden we onze externe kantoren uit naar Hasselt, Namen, Eigenbrakel en Diegem. De exacte adressen worden in november bekendgemaakt, zodat u zo snel mogelijk een afspraak kunt maken.
  • Dichterbij: voortaan gebeurt alles in eigen beheer (van de polisvoorbereiding tot het schadebeheer), wat de kwaliteit en de snelheid ten goede komt.
  • … en nog veel meer.

Wat verwachten wij van u?

Al uw contracten worden zorgvuldig overgenomen door BEHVA Insurance.

Zorg ervoor dat ons e-mailadres contact@nl.behva-insurance.be niet in uw spamfilter terechtkomt. Als dat toch gebeurt, markeer dit adres dan als veilig. Zo mist u geen enkele mail met bijlagen zoals uw factuur, verzekeringsbewijs, polis enzovoort.

Hoe zit het met de huidige waarborgen?

BEHVA herziet momenteel de producten in samenwerking met alle verzekeraars om je nog betere voorwaarden aan te bieden, en dit alles zonder premiestijging.

Opmerking van de CEO

We hopen dat u blijft vertrouwen op ons product, dat gegroeid is tot meer dan 62.000 verzekerde voertuigen. Iedereen die mij kent, weet dat ik er alles aan zal doen om dit project tot een succes te maken, door vlot te zijn en u de service te bieden die u verdient.

Onze sterkte is de eenheid rond het product. U staat er niet alleen voor bij een probleem: BEHVA komt systematisch tussen als verzekeringnemer. Eendracht maakt macht, beter kan ik het niet verwoorden.

Peeter Henning
CEO BEHVA

 

 

 

 

Ingevolge problemen bij Proximus, worden onze lijnen via het keuzemenu niet doorgeschakeld naar onze verzekeringsmedewerkers. Gelieve rechtstreeks het numme 02 688 20 74 te bellen. We verontschuldigen ons voor dit ongemak.