Evenement

DePanne4Cars 2022

10/09/2022 – 11/09/2022

Touring event
https://www.dp4c.be

DePanne4Cars op zaterdag 10 en zondag 11 september 2022
Nostalgische oldtimers en stoere Defenders

De Panne is op 10 en 11 september de “Place to Be” voor autoliefhebbers en liefhebbers van het goede leven. DePanne4Cars is dit jaar aan zijn vijfde editie toe.
En we mogen deze 2-daagse lustrumeditie zeker “The Unmatched Automotive & Lifestyle Family Event” noemen.

Het programma wordt dit jaar serieus uitgebreid, zodat er zowel voor de met hun bolide deelnemende piloten als voor de bezoeker heel wat te beleven valt.

Zaterdag 10 september
Op zaterdag rijden de Defender piloten een mooi road book met tal van 4×4 offroad elementen erin verwerkt. Zo komen ze in de loop van de namiddag terecht op het terrein van C-lodge voor hun laatste offroad uitdagingen om tussen 16 uur en 18.30 uur op het Esplanadeplein aan te komen. Ook de oldtimer deelnemers, die hun road book op zondag rijden, komen vanaf 16.30 de groep op het Esplanade plein vervoegen.

Zondag 11 september
Op zondag rijden de oldtimer hun respectievelijk road book. Tussen 8 en 10 uur komen ze aan op de Pitlane op het Esplanadeplein. Hier worden ze op gewacht voor een Photoshoot met Miss België 2022, Chayenne van Aarle. Na hun ontbijt vertrekken ze rond 10 uur voor hun oldtimerrally. We verwachten hen terug in De Panne tussen 16 en 18 uur.

Klasse op 4 wielen – Defenders met een Hart
Niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk. Want op zondag nodigen we alle Defender piloten uit voor een speciale strandrit voor het goede doel. “Defenders met een Hart” rijden dit jaar voor “Brein Storm”, een bijzonder project van de UZA Foundation.
Het wordt een waar spektakel dat u zeker niet wil missen. Miss België geeft de start van deze unieke strandrit.

Het project zamelt fondsen in voor onderzoek naar chronische pijn bij jongeren en adolescenten, een pionierswerk van professor Guy Hans. Uit onderzoek blijkt dat immers 1 op de 4 mensen lijdt aan chronische pijnen. Tien procent daarvan zijn kinderen, jongeren en adolescenten. Onderzoek is dus cruciaal. Meer hierover vindt u op https://www.uza.be/fondsbreinstorm.

DePanne4Cars vzw

mail@dp4c.be