Evenement

CORVETTE MEETS MUSTANG

08/09/2024 – 08/09/2024

Touring event
ZEEDIJK 244 MIDDELKERKE, WEST-VLAANDEREN 8430 België Map It
https://www.belgiancorvetteclub.be

UITNODIGING VAN DE BELGISCHE CORVETTE CLUB: THE CLASSIC NORTHSEA TOUR OP ZONDAG 14 JULI 2024

Corvette's veroveren de Belgische kust.

Blankenberge, België – De Belgian Corvette Club is verheugd om onze Corvette liefhebbers uit te nodigen voor The Classic Northsea Tour op zondag 14 juli 2024. Dit spannende evenement belooft een dag vol adembenemende uitzichten, spannende ritten en heerlijk eten.

Maak je klaar om jezelf onder te dompelen in een buitengewone ervaring, terwijl we samen de Belgische kust veroveren met onze indrukwekkende Corvettes. Onze tocht begint om 11:00 uur bij Cabo in de prachtige jachthaven van Blankenberge. Hier kunnen jullie ontspannen in de loungeruimte terwijl je geniet van een hapje en een verfrissend drankje met uitzicht op de betoverende jachthaven en de glinsterende zee.

Om 13:00 uur gaan we van start met een exclusieve rondleiding onder begeleiding van motoren. Laat je leiden door de adembenemende landschappen terwijl we samen rijden langs pittoreske routes en genieten van het gevoel van vrijheid dat alleen een Corvette kan bieden.

Maar dat is nog niet alles! Om 14:00 uur stappen we aan boord van Captain Bleu voor een betoverende havenrondvaart in Zeebrugge Marina. Deze unieke ervaring neemt je mee naar een bruisende wereldhaven, waar je getuige zult zijn van indrukwekkende vrachtreuzen, veerboten, cruiseschepen en luxe jachten. Je zult versteld staan van de Belgische marinebasis, de gasterminal en zelfs een van 's werelds grootste zeesluizen. Geniet ook van een scala aan verfrissende drankjes aan boord terwijl je luistert naar het boeiende commentaar van onze gids.

Na deze onvergetelijke cruise gaan we verder met onze rondleiding onder begeleiding van motoren om 16:00 uur. Ga op in het landschap terwijl we samen de kronkelende wegen verkennen en genieten van de kracht en elegantie van onze Corvette's.

De dag wordt afgesloten met een heerlijk diner om 17:00 uur bij 't Boerenhof in Heist. Parkeer je Corvette's op het schilderachtige grasveld en geniet van een aperitief en een culinair meesterwerk in het gezellige interieur of op het zonovergoten terras.

Om deel te nemen aan dit buitengewone evenement vragen wij een inschrijvingsprijs van €65,00 per persoon. Betaling kan worden gedaan via overschrijving op onze rekening BE82 7330 3953 1368.

De inschrijvingsprijs is inclusief:

– 2 drankjes en 2 broodjes bij Cabo Blankenberge.

– Ticket voor de Captain Bleu havenrondvaart in Zeebrugge.

– Aperitief en hoofdgerecht bij 't Boerenhof in Heist.

– Professionele motorbegeleiding voor de rondleidingen.

Mis deze unieke kans niet om samen met gelijkgestemde autoliefhebbers een onvergetelijke dag te beleven tijdens The Classic Northsea Tour op zondag 14 juli 2024. Schrijf je vandaag nog in en verzeker jezelf van een plekje!

Georganiseerd door Nancy & Jacky Van Raemdonck namens de Belgian Corvette Club.

Voor meer informatie, neem contact op met:

Jacky Van Raemdonck

Belgian Corvette Club

E-mail: info@belgiancorvetteclub.be

Telefoon: +32 475 910 333

###

Over de Belgian Corvette Club:

De Belgian Corvette Club is een gepassioneerde gemeenschap van Corvette-liefhebbers die zich toelegt op het promoten van het erfgoed en de schoonheid van dit iconische Amerikaanse sportauto merk. Met evenementen, ritten en bijeenkomsten bieden wij onze leden de mogelijkheid om hun passie voor Corvettes te delen en nieuwe vriendschappen te sluiten.

BELGIAN CORVETTE CLUB

info@belgiancorvetteclub.be