Tele-estimation Omnium

TELE-ESTIMATION OMNIUM

Inleiding

Sinds 1 maart 2016 werkt BEHVA vzw samen met de verzekeraar HISCOX NV voor wat de omniumverzekering betreft. De onderhandelingen hebben geleid tot betere voorwaarden waardoor de drempel verlaagd wordt om een omniumverzekering voor uw oldtimer af te sluiten.

Expertiseverslag

Eén van de grote nieuwigheden bestaat erin om geen expertiseverslag meer te eisen voor voertuigen met een waarde tot en met 50.000 EUR (voorheen 15.000 EUR). Voor voertuigen met een waarde van meer dan EUR 50.000 is altijd een expertiserapport vereist en zal GEXIA SRL de premie berekenen, die nog voordeliger zal zijn afhankelijk van de basiswaarde en de premies (percentages).

NIEUW = Tele-Estimation

BEHVA vzw en HISCOX NV hebben een onlinemodule voorzien waar u, buiten uw eigen gegevens, ook deze van het voertuig moet invoeren en een reeks foto’s moet opladen.

Deze module is beschikbaar in het Ledenportaal van deze BEHVA-website.

STAPPENPLAN

L

Fase 1

Inloggen op het ledenportaal
L

Stap 2

Klik op het kopje ‘Tele-inschatting’ in het menu van het Ledenportaal

L

Stap 3

Volg de instructies op het scherm

L

Stap 4

Zodra u uw aanvraag hebt verzonden, zal een team van HISCOX SA deze controleren en indien nodig contact met u opnemen voor meer informatie.

L

Stap 5

Na goedkeuring door HISCOX SA stuurt BEHVA u een bevestigingsmail.

L

Stap 6

GEXIA SRL is automatisch in het bezit van het omnium certificaat en stuurt u een offerte op maat.

L

Stap 7

Als u tevreden bent met de voorwaarden en het toegestuurde aanbod, kunt u contact opnemen met GEXIA SRL om de definitieve polis af te sluiten.

U vindt geen antwoord op uw vraag