BEHVA Assistance

Bij pech of ongeval

Het telefoonnummer +32 4 340 69 85 staat vermeld op de verzekeringskaart.  De hulplijn is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Nieuwe voorwaarden vanaf 1 maart 2024

Bijstand bij pech of ongeval is inbegrepen in de BA-verzekering, zoals hieronder wordt beschreven.

 

Basisdekking 

  • In België: assistentie ter plaatse en, in geval het voertuig niet hersteld kan worden, volgt de repatriëring van het voertuig, de bestuurder en de passagiers naar de woning of garage van jouw keuze in België.

 

  • In de volgende landen: Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk (Corsica), Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk (Engeland, Schotland, Noord-Ierland, Wales, de Kanaaleilanden en het eiland Man): assistentie ter plaatse en, in geval het voertuig niet hersteld kan worden, zal het eerst naar de dichtstbijzijnde garage worden gesleept voor herstelling. Als de herstelling binnen de 5 dagen onmogelijk is, worden het voertuig, de bestuurder en de passagiers gerepatrieerd naar hun woonplaats in België.

 

  • In alle andere landen die vermeld staan op de verzekeringskaart: assistentie ter plaatse en, indien het voertuig niet hersteld kan worden, wordt het naar de dichtstbijzijnde garage gesleept voor herstelling, maar worden het voertuig, de bestuurder en de passagiers niet gerepatrieerd naar hun woonplaats in België.

 

De uitbreiding Europa

Basisdekking (zie hierboven)

+ repatriëring van het voertuig (inclusief bestuurder en passagiers) in geval van niet-herstelling binnen de 5 dagen en dit in alle andere landen die vermeld staan op de verzekeringskaart

+ een vervangwagen voor maximaal 10 dagen (type B)

+ BEHVA-bonus: wereldwijde gezinsbijstand (*)

(*) gezin = alle personen die officieel onder hetzelfde dak wonen als de verzekerde

 

Premie Uitbreiding Europa

U kunt de dekking “Uitbreiding Europa ” afsluiten voor een extra premie van

  • 66 EUR voor het eerste voertuig
  • 39 EUR voor bijkomend(e) voertuig(en).

 

 

Uitsluitingen

Pechverhelping is niet van toepassing :

  • Op bromfietsen en landbouwvoertuigen ;
  • Voor het slepen van vrachtwagens van meer dan 5,5 ton;
  • Om een voertuig van huis naar de garage te brengen voor een herstelling, restauratie, enz.;
  • In landen die niet op de verzekeringskaart staan ;

 

Telefoonnummer bij pech of ongeval

Het telefoonnummer 00 32 4 340 69 85 staat vermeld op de verzekeringskaart.  De hulplijn is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Herinnering: neem altijd contact op met centrale op 00 32 4 340 69 85.  Alleen door contact met hen op te nemen wordt de service verleend.  Elk individueel initiatief via een andere pechverhelper wordt niet vergoed.

 

Contact

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze makelaar, bij voorkeur via e-mail, contact@nl.behva-insurance.be of, indien nodig, telefonisch op 02 377 13 46 (optie verzekeringen).

 

BEHVA Insurance is een handelsmerk gedistribueerd door GEXIA SRL, Esplanade 1/51, 1020 Brussel, (verzekeringsmakelaar erkend door de FSMA onder nummer 0801.562.963).